Sammankomst 2013

Sammankomst 2013 kommer att gå av stapeln fredag den 1:a februari till söndag den 3:e februari och hållas i Centrumkyrkan i Tumba utanför Stockholm. Vi börjar klockan 18 på fredag kväll och bryter upp efter en förmiddagsgudstjänst på söndagen.

Temat för denna Sammankomst är Kärlek, hat, helig vrede och kommer att möjliggöra samtal kring vad det innebär att längta efter Guds rike med våra kroppars handlingar och hela våra känsloregister. Vad innebär det egentligen att älska min nästa? Får jag känna hat inför personer och företeelser i världen vi lever i? Vad kan jag göra av min vrede inför de orättvisor jag får upp ögonen för?

Sammankomst är ingen vanlig konferens. Vi använder oss i år av en form som ibland kallas knytkonferens. Det går ut på att vi deltagare tillsammans skapar innehållet. Vi tror att ingen bättre än vi/ni som kommer vet bäst vad vi är intresserade av och har bättre kunskap att dela med sig av.

Vi kommer skriva mer om vad knytkonferensen innebär och vad det ger för möjligheter men börja gärna fundera redan nu på vad du har för frågor du skulle vilja prata om eller om du har någon viktig erfarenhet att dela med dig av. Helt säkert är det fler som vill lyssna och prata med dig i så fall!

Sprid gärna informationen och affischen. (Klicka på bilden för en mer högupplöst version!) Vi som tänker och planerar kring denna Sammankomst kommer fortlöpande att lägga upp information kring exempelvis program, boende, anmälan, mat och pris här på hemsidan.

Välkomna att skriva in dessa datum i almanackan och välkomna att dyka upp på Sammankomst 2013 i februari!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.