Sammankomst 2012

Sammankomst 2012 är fullt!

Välkommen till sidan för Sammankomst 2012, här finner ni förhoppningsvis all den info ni behöver för att kunna och vilja komma på vårens sammankomst för kristna kommuniteter och andra vardagsgemenskaper.

Var: Mariakyrkan i Hammarkullen, Göteborg. (Bredfjällsgatan 1) ta spårvagn 4, 8, 9 mot Angered och gå av i Hammarkullen, gå till höger över torget, ner för trapporna och följ en gånväg åt vänster längs en idrottsanläggning. Den grå byggnaden på höger sida längtst bort är Mariakyrkan.

När: Från fredag den 3feb kl 18 till lördag (den 4feb) sen kväll. På söndagen finns möjlighet att fira gudstjänst och mingla med församlingen i Mariakyrkan.

Kostnad: Om du kan lägga så rekommenderar vi en kostnad på 100kr per person för fika, och reseersättningar för talare osv. Ev. överskott går till arbete för gömda flyktingar. Ni betalar på plats. Anmäl er bara om ni vet att ni kan komma, annars förlorar någon en plats som skulle vilja komma.

Mat: Vi fixar enklare kvällsfika på fredag och lördag kväll. Vi vill också att ni tar med ett bakverk (utan nötter) eller frukt som vi kan dela på under helgen. Ta också gärna med en personlig kopp (om ni kan).  I Hammarkullen finns restaurang, pizzerior och falafelställen till bra priser för lunch och middag.

Anmälan: Sammankomst 2012 blev fullt.

Boende: Vi ser helst att ni försöker fixa boende själva, men här finns en sida där ni kan kommentera om ni behöver boende, eller om ni kan erbjuda boende och på så vis samordna, har det inte ordnat sig två veckor innan sammankomst, så hör av er så försöker vi fixa nått.

Preliminärt schema/seminarier se här