Bygga kommunitet i Broby

Känner du för att satsa ett par år av ditt liv på att arbeta med ungdomar, med en kristen kommunitet av lärjungar som stöttar, uppmuntrar och utmanar?

Vi söker unga vuxna från hela Sverige och Europa som, med Jesus som förebild, vill arbeta med ungdomar i Broby med omnejd. Vi behöver dig som är mellan 19 och 30 år, intresserad av ledarskap och att ta hand om andra människor. Eftersom vi lever så tätt inpå varandra behöver du massor med social kompetens och tålamod.
Som ideell arbetare i Huddle in Broby är du ungdomsledare och förebild för Göingebygdens ungdomar i skolan och i Svenska kyrkans ungdomsgrupper. Du har du också möjlighet att arbeta med yngre barn eller äldre. Vi planerar arbetet tillsammans med dig och anpassar ditt schema efter dina intressen.

Engagemanget i Huddle in Broby är ideellt och som volontär finansierar du ditt uppehälle genom deltidsarbete eller studier. Ett sätt att få möjlighet att engagera dig i Huddle in Broby är att parallellt med ditt ideella engagemang gå någon av de utbildningar som vi har kontakt med.

Kontakt: Daniel Stenström, Anders O Johansson
Telefon: 0703-13 21 43, 0706-21 14 47
E-post: daniel.stenstrom@svenskakyrkan.se
Hemsidor: http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=652269
http://www.facebook.com/pages/Pr%C3%A4stg%C3%A5rden/261436173929055

Om brynte

Familjefar, kollektivbror och asylaktivist.
Det här inlägget postades i kollektiv. Bokmärk permalänken.
  • maja

    en annan grej. finns planer för en sammankomst 2014? klart vi måste ses..!