Praktiskt Sammankomst 2013

Tid: Fredag 1 februari kl 18:00 – Söndag 3 februari kl 13:00
Plats: Centrumkyrkan Tumba
Resväg: Enklast är att ta pendeltåget mot Södertälje från Stockholms central och gå av i Tumba. Centrumkyrkan ligger på andra sidan parkeringshuset vid gallerian. Gröndalsvägen 10.
Kostnad: Konferensen har lite omkostnader. Vi rekommenderar er att betala ungefär 100kr, efter förmåga mer eller mindre. Vi tar emot dessa gåvor på plats och eventuellt överskott delas mellan Tumba Missionförsamling och Ingen Människa är Illegal.
Mat: På fredag kväll kommer vi servera ett lite matigare fika, dock ej middag. Lördag lunch hittar man på själv (det finns lite restauranger och flera matbutiker i Tumba centrum) och på kvällen äter vi soppa tillsammans. Frukost på lördag och söndag ordnar var och en på egen hand.
Boende: I första hand ber vi er fixa boende på egen hand. Har du inte möjlighet till det så hjälper vi dock gärna till så gott vi kan. Ange i anmälan om du behöver hjälp eller å andra sidan om du har möjlighet att hjälpa till med boende.
Anmälan: Anmäl dig här!

  • Pingback: Anmälan uppe | Kommuniteter()

  • https://sites.google.com/site/korsetshus/ David Karlsson

    Finns det någon som är intresserad av att SAMåka till SAMmankomst från Västkusten?

  • gustav

    Om Det går en kärra från väst som inte blir full kan jag gärna hoppa på i farten. Antingen i Mariestad, Götene eller Örebro, det beror på vart jag gör av mig själv!
    Ring 0737073727 om så är fallet!