Potatisplockning och kursdag i Senapskornet

Hej!

Vi har haft en mycket fin sommar med många härliga möten. Flera har kommit och levt här med oss i kommuniteten under en kortare period, vilket har gett oss ny energi och inspiration! Tack till alla er som har hjälpt till på olika sätt, t.e.x med trädgårdsarbete och med att bygga hönshuset. Nu är det höst och vi kommer in igen i vår vanliga veckorytm:

Måndag: morgonbön på Sundet 06.45, Café Dik Manusch i EFS kyrkan 08.00-10.00

Tisdag: Gemenskapsmåltiden i EFS kyrkan 17.00-19.00

Onsdag: morgonbön på Sundet 07.30

Torsdag: kvällsbön på Sundet 20.30

Fredag: morgonbön på Sundet 07.30

En gång i månad har vi ”Öppen Kväll” i kommuniteten (andra torsdagen i månaden) med middag, temasamtal och bön.

Välkommen att delta i kommunitetens rytm!

Torsdag 14 september kl. 18.00-21.00 har vi ”Öppen kväll”. Kom redan kl. 16.00 om du vill hjälpa med att måla hönshuset. Vi äter tillsammans kl. 18.00. Efter måltiden har vi några enkla jobba att göra i trädgården för dem som vill. Vi avslutar kvällen med kvällsbön kl. 20.30 i kapellet. Välkommen!

Lördag 7 oktober behöver vi hjälp när vi tar upp potatisen! Vi kommer att börja kl. 09.00 och jobba tills 12.00 när vi äter lunch tillsammans. Vi bjuder på en närodlad lunch från vår trädgård! Hoppas du kan komma! Anmäl dig gärna så vi vet hur mycket mat vi ska göra och om det behövs specialkost.

Lördag 21 oktober har Senapskornet en kursdag här på Sundet tillsammans med Älvsby folkhögskola. Kursen heter ”Hållbart Liv” och vi kommer att samtala om arbete, vila, och ekonomi från ett perspektiv av kristen gemenskap. Anmäl dig på http://alvsbyfolkhogskola.nu/ om du är intresserad av att vara med.

Hoppas vi ses i höst!

Guds frid och fred!

Josh och Elisabeth i Kommuniteten Senapskornet

Det här inlägget postades i Senapskornet. Bokmärk permalänken.